25.1.14

Cainele Affenpinscher


Affenpinscher o rasa de jucarie de terrier cu temperament. Are originea în Germania, dar date specifice despre originea sa exactă nu este disponibil , deoarece este una dintre cele mai vechi rase de jucărie. Picturi germani datează din secolul al 15-lea a avut poze cu câini seamănă cu câini Affenpinscher .

Acesti caini, se crede, ca au coborat din rasa Bruxelles Griffon. Inainte, acesti caini erau robusti si mici tinuti in case la ferme pentru a scapa de roztoare. 
Au sprancene stufoase, blana Shaggy si o structură generala de maimuta. Parul de pe fata este de obicei mai lungă decât părul de perestul corpului .
Culoare: Negru este culoarea cea mai comună la aceste caini. Mai au nuante culorile negru si bronz, de argint , gri, rosu .
Inalimea medie a Affenpinscher rasa este in jur de 10-15 cm . Durata de viata medie a acestor caini este de aproximativ 10 la 12 ani. Face de obicei 1-3 pui .
Taierea blanii nu este de obicei recomandată, deoarece tinde să deteriora textura.
Cainii din rasa Affenpinscher face pentru caini de paza bun . Cu toate acestea, în general, ca să aplice instinctele lor de protec?ie pentru a proteja produsele alimentare ?i jucăriile lor de la copii mici .