12.11.16

Zodiac chinezesc, Feng Shui bun pentru cele 12 animale 2020, 2021, 2022, 2023, 2024


În conformitate cu cultura tradițională chineză, Fengshui bun aduce noroc.


Șobolani adăuga apă în Nord
Elementul de apă ajută oamenii născuți într-un an pentru a face o avere.
Acestea ar trebui să plaseze un rezervor de apă cu niște pește de aur din nordul biroul lor, iar apoi norocul va găsi drumul spre ei.

Bou adăuga Foc
Oamenii născuți într-un an de Bou poate face doar o avere mare, cu ajutorul unui element de foc puternic, conform teoriei Element Cinci.
Deci, ei ar trebui să pună niște obiecte din ceramică în birouri sau dormitoare lor de a se aduce noroc, pentru că obiectele din ceramică sunt încălzite prin foc.

Tigrii pune Pământ
Elementul Pământ este foarte util pentru persoanele născute într-un an al Tigrului.
Este necesar ca ei să adauge ceva proeminent care reprezintă elementul Pământ, de exemplu, o plantă de ghiveci, pentru viața lor de a face o mare avere.

Iepuri adăuga Pământ în nord-est
Când vine vorba de a face o avere, oamenii născuți într-un an, au nevoie de un element invizibil Pământ în viața lor; acestea ar trebui să ascundă un element de jad în nord-est de dormitoare lor de a se aduce noroc.

Dragonii se adaugă apă în nord-vest
Direcția nord-vest este ideal pentru persoanele născute într-un an de Dragon pentru a face o avere.
Acestea ar trebui să pună un bazin de apă limpede, cu o mână de pământ în nord-vest de dormitoare lor, iar apoi se pune mai multe flori de lotus în bazinul pentru a le aduce noroc în viața lor.

Șerpii adăuga metal în Occident
În ceea ce privește a face o avere este în cauză, direcția de vest este ideal pentru persoanele născute într-un an de Snake.
Purtarea de ornamente metalice, în special din aur sau argint, cele vor aduce noroc.

Caii adăugați Metal în nord-vest
Direcția nord-vest este ideal pentru persoanele născute într-un an de cal pentru a face o avere uriașă.
Acestea ar trebui să plaseze o broască de bronz (ceva ce a elementului metalic), în nord-vest de dormitoare lor, și le va aduce noroc atat in cariera si avere.

Capre adauga lemn în Nord
Direcția nord este ideal pentru persoanele născute într-un an de capră pentru a face o avere uriașă.
Acestea ar trebui să plaseze o cutie de mahon (un element element de lemn), în partea de nord a birourilor lor, și a pus apoi un obiect legat de profesiile lor în cutie.
De exemplu, un bucătar poate pune o oală de turnare în cutie.

Maimuțele adauga lemn in Vest
În ceea ce privește a face o avere, direcția de vest este ideal pentru persoanele născute.
Acestea ar trebui să pună o plantă (este mai bine în cazul în care planta este mai înalt decât persoana), în partea de vest a caselor lor.

Cocoși adauga lemn
Când vine vorba de a face o avere, oamenii născuți într-un an, ar trebui să pună niște semințe de iarbă într-un container de metal, și ar trebui să fie una emailat de culoare roșu închis (folosiți elementul Pământ nu Metal).
Semințele de iarbă din container conține posibilități nelimitate, care vor aduce oamenii născuți într-un an de cocoșului avere uriașă.

Câini adăuga lemn
În ceea ce privește a face avere este în cauză, cei născuți într-un an de câine ar trebui să evite elementele de apă și a Pământului în viață.
Acestea ar trebui să plaseze niște crengi de copac piersic (un element element de lemn) în biroul lor; cu toate acestea ei nu le-ar trebui să introducă în apă sau sol.

Porci adauga foc
Oamenii născuți într-un an de porc au nevoie de elementul de foc pentru a le aduce noroc.
Acestea ar trebui să pună un set de articole din ceramică (inclusiv o tavă) în camerele lor de viață, pentru că obiectele din ceramică sunt coapte în cuptoare încălzite cu foc.