6.4.14

Horoscop 2021 Balanţa


În anul 2021, 23 septembrie - 23 octombrie, pentru Balanţa. 
Atunci când toate planetele exterioare sunt în aspectat favorabil pentru zodia ta, care sunt de-a lungul acestui an, aceasta înseamnă că rotiţe gigantice ale cosmosului sunt de cotitură pe drumul tău. Uşi deschide pentru tine. Recreerea, copii şi divertismentul sunt mari surse de plăcere personală pentru tine pe tot parcursul anului.

Carieră şi Finanţe
Oportunităţi sunt acum disponibile pentru tine, de a avansa în profesia ta. Încrederea în tine este crucială pentru a merge înainte. Un avertisment minor, nu să muşca mai mult decat poţi mesteca. Vă aflaţi într-un ciclu financiar norocos, aşa că investiţiile şi speculaţiile tale sunt susceptibile de a reuşi. Veti beneficia mai mult în ultimul trimestru al anului şi o parte din acest lucru poate implica puţin efort din partea ta.
Sănătate
Nu ar trebui să vă faceţi griji majore de sănătate pentru a vă prinde pe neaşteptate. Surmenaj, sau supra-indulgenţă poate însemna că vă dea vânt în jos oarecum în martie sau septembrie. Te poţi simţi agitat la jumătatea lunii octombrie.
Dragoste şi relaţii
Ai excela în domeniul relaţiilor pentru un motiv bun. Spontaneitatea este cheia pentru viaţa ta romantică. Singurul sfat relevant este de a continua să faci ceea ce faci .