2.4.14

Horoscop 2021 Taur


În anul 2021, 21 aprilie - 21 mai, pentru Taur. 
Vei suferi o transformare mentală în acest an, atunci când percepţiile demodate pe care le-ai avut despre lume se înlocuiesc cu idei şi concepte noi. Dacă aţi crezut că ştii totul, s-ar putea fi surprins de inundaţii de informaţii proaspete care îţi ies în cale. 
Buna gestiune financiară este una din priorităţile dumneavoastră, în cea mai mare măsură, deoarece acest lucru poate pune bazele pentru ziua de mâine. Dacă joci cartile bine, s-ar putea adăuga active de proprietate curente, sau cel puţin, pentru a îmbunătăţi condi?iile de trai din august. 
Carieră şi Finanţe
Aveţi capacitatea de a merge pe un drum lung. Pentru totdeauna pragmatic, sunteţi, probabil convins că nu aveţi suficienţi bani. În special în aprilie / mai cu Saturn în sectorul bostru de active, în care anxietatea va fi evidentă. Dar frica este un mare motivator. 
Dragoste şi relaţii
Acesta este un domeniu din viaţa ta care arată stabil. cu puţine modificări.Există o anumită pace şi linişte. Amoros, Taurii sunt condamnaţi la un an de singurătate. 
Cele mai mari beneficii dumneavoastră, se află în bună comunicare şi de acceptare, sau cel puţin o confirmare, de idei noi.