1.4.14

Horoscop 2021 Săgetător



În anul 2021, 22 noiembrie - 22 decembrie, pentru Săgetător. 
De mai mulţi ani, planeta Pluto, în transformare, a fost cu tine. Este la fel de simplu pentru a face o alegere conştientă. Dar s-ar putea simţi că viaţa ta ocupa unele pauze dure, în scopul de a schimba direcţia. 

Mai recent, parteneriatele sunt o zonă de provocare, inclusiv toată lumea din familia ta. După luna iunie, ar trebui să nu mai fie o preocupare majoră. Dacă te-ai născut în noiembrie, s-ar putea uita la schimbarea de domiciliu sau chiar cariera ta în al treilea trimestru al anului. Şansa de a merge mai departe în cariera ta este foarte mare în a doua jumătate a anului.
Dragoste şi Relaţii
Ultimii doi ani au fost p pauză sau pentru relaţiile primare. Toţi Săgetătorii s-au confruntat cu aceasta, dar cei născuţi la începutul lunii decembrie ar fi făcut-o mai greu decât ceilalţi. 
Carieră şi Finanţe 
Puteţi începe cu adevărat să mergeţi mai departe în carieră. Puteţi obţine recunoaştere şi să aveţi de ceva ce iţi place cu adevarat. Financiar, pot exista sarcini sau responsabilităţi care implică alte persoane suplimentare, astfel încât scopul de a fi la fel de auto-suficiente, după cum puteţi.