31.3.14

Horoscop 2021 Fecioara


În anul 2021, 23 august - 23 septembrie, pentru Fecioara. 
Schimbări mari sunt în mişcare, dacă nu le-au experimentat deja. Acestea vor apărea în domeniile de activitate sau de acasă. În 2015, se pot face unele reale avansări în sus pe scara ierarhică, dar trebuie să lucreze din greu. 
Carieră şi Finanţe
Au fost cereri suplimentare introduse pe Fecioara , care rezultă din carieră şi acasă. Mulţi dintre voi poate au schimbat locul de muncă, sau locaţia de lucru, iar unii s-au mutat din cauza schimbărilor la locul de muncă. Fi deosebit de conştient de această tendinţă de restructurare, dacă te-ai născut la jumătatea semnului. Vă puteţi găsi într-o poziţie foarte responsabilă. Pe partea pozitivă, veţi primi ajutor de la colegii de serviciu şi ar trebui să funcţioneze bine într-un cadru de echipă, chiar în calitate de lider. Financiar, puteţi beneficia atât prin prieteni şi membru al asociaţiilor cu scopuri comune, bănci, etc. 
Sănătate
Eşti în mod normal, foarte conştient de sănătate. Aveţi nevoie de protecţie împotriva anxietăţii legate de locul de muncă sau situaţii de familie. Stresul poate epuiza organismul, astfel încât să înveţi să râzi la griji deoarece. Boala va tinde să apară rapid şi dispare dintr-o dată. Moderat cu consumul de alcool şi să aveţi grijă le apa poluată. Rata de recuperare de la orice boală ar trebui să îmbunătăţească dramatic în a doua jumătate a anului.
Dragoste şi relaţii
Amestecarea cu oamenii te vor scoate din sine şi să aducă cele mai mari recompense personale. Relaţiile de familie se pot schimba pe parcursul anului prin situaţii pe care le au un control redus.