30.3.14

HOROSCOPUL ANULUI 2021


Carieră şi Finanţe
Dacă eşti conştiincios, vei câştiga respectul celor din conducere, ai să fii recunoscut în mod oficial ca o autoritate in domeniul tau. Drum este prin perseverenţă, deşi progresul poate fi lent, acesta va fi sigur şi de durată. Promoţii sau premii sunt o posibilitate, aşa cum ai tendinta de a atrage persoane importante şi puternice pentru tine. Ceea ce aţi învăţat în ultimii doi ani poate fi pus în practică acum. Eşti mai atent decât speculativ cu banii. S-ar putea investi în siguranţă în proprietate sau imobiliare.

Sănătate
În anul 2021, ai putea simţi greutatea lumii pe umerii tăi. Puteţi cădea pradă depresiei dacă se insistă prea mult asupra aspectelor negative, în loc de a lua timp pentru un răgaz de la responsabilităţile tale. Te poate ajuta un prieten de încredere care poate vorbi în mod obiectiv despre experienţele tale. Problemele de sănătate ar putea proveni de la munca repetitivă neîntreruptă. Fii sensibil la nevoile tsşr şi organizează timpul pentru a contracara acest lucru. Martie, iunie, septembrie şi decembrie sunt luni de testare. Râsul este cel mai bun medicament.
Dragoste şi relaţii
Relatiile sunt acum sursa de transformare personală profundă. Aţi putea fi atras magnetic faţă de cineva, din motive care sfidează explicaţia logică. Asociaţiile care nu furnizează intensitatea dorită, va face loc pentru cei care o fac. Jocuri de control şi manipulare vă va spune la fel de mult despre propriile atitudini, ca şi celelalte persoane. Ce se întâmplă este că aveţi nevoie pentru a descoperi baza de propria putere prin intermediul altor persoane. Uneori, s-ar putea simţi ca eşti într-un domeniu emoţional, dar nu ar trebui să fie nici o lipsă de pasiune şi de atracţie. Eventual partenerul al tău trece prin schimbări profunde.